The site you requested may not be relevant in your area.

Å jobbe i Elavon

Karriereløft  
med

Ett selskap, hundrevis av karrieremuligheter


Vi har filialer i 9 land, 6 av dem i Europa. Hvor ønsker du å jobbe?

 • Lukke

  Irland

  Velkommen til Dublin og Arklow

  Som Elavons globale knutepunkt for teknologiløsninger for det europeiske markedet, leder Irland-filialen selskapets IT-funksjon. Vi fungerer også som støttefunksjoner for alle US Banks forretningsanliggender i EU. Her har vi et team med høyt kvalifiserte medarbeidere, som er spesialisert innen IT, tekniske felt, finans, prosjektledelse, salg, Fraud, Credit and Risk.

  Våre kontorer holder til i Dublin og Arklow, på østkysten av Irland. Kontorene er elegante og moderne med gode transportforbindelser til Dublin sentrum eller ut på den berømte irske landsbygda.

 • Lukke

  Tyskland

  Velkommen til Frankfurt

  Ved vår Tysklandsfilial er det høyt tempo og et flerspråklig arbeidsmiljø som gjenspeiler den store spennvidden i kvalifikasjoner og kompentanse som Elavon tiltrekker seg.

  For alle som ønsker en karriere innen finanstjenester, er Frankfurt en spennende by å være i. Det er Europas største finanssentrum, beliggende i hjertet av Tyskland – også kjent som Europas bankhovedstad. Det er også gode forbindelser til hele kontinentet og vel så det, med store motorveier, jernbane og vår internasjonale flyplass.

 • Lukke

  Norge

  Velkommen til Oslo

  Fra den norske filialen håndterer vi nordeuropa (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Baltikum). Selv om vi ikke er så mange ansatte, så dekker vi mange fagområder som: Fraud, Product, Marketing, Business Development (Sales), HR, Customer Service, Premier, Projects and S&T.

  Vårt kontor ligger i et travelt forretnings- og shoppingområde med buss, trikk og tog på dørstokken. Togturen fra Skøyen til Oslo sentrum tar bare 3 minutter.

 • Lukke

  Polen

  Velkommen til Warsawa

  Ved vår filial i Polen holder Elavons driftsservicesenter til. Herfra yter vi støtte til våre kunder over hele Europa. Vi har et dynamisk og innovativt forretningsutviklingsteam som har ansvaret for kunderelasjoner og å tilby våre produkter og tjenester til eksisterende og nye kunder. Vi har også spesialisert oss innen bekjempelse av Fraud, AML og Credit & Risk.

  Vi er den største av Elavons filialer i Europa. Vi har to kontorer i Warszawa, begge i sentrum av byen. Våre ansatte har mulighet til å jobbe på tvers av avdelinger og å oppleve et mangfoldig, flerspråklig og flerkulturelt arbeidsmiljø. Hos Elavon er vi alltid på jakt etter folk som ønsker å utvikle seg faglig og som gjerne tar de utfordringene en ledende aktør i betalingsbransjen kan tilby. Vi tilbyr fast ansettelse i begynnerstillinger med muligheter til å påbegynne en profesjonell karriere i et internasjonalt bedriftsmiljø, og tidligere arbeidserfaring er ofte ikke påkrevd.

 • Lukke

  Spania

  Velkommen til Madrid

  Vår filial i Spania har hovedsaklig en operasjonell funksjon for vår Santander Joint Venture. Hovedfunksjonene er kundeservice, Credit and Risk, Fraud og Back Office. Kontoret ligger rett utenfor Madrid sentrum, ca. 20 minutter med bil/lokal transport. Det er helt nytt og har et behagelig arbeidsmiljø med flotte lokale fasiliteter.

 • Lukke

  Storbritannia

  Velkommen til London

  Her ligger Elavons hovedkontor i Europa. Administrerende direktør og flertallet av ledergruppen holder til i vårt kontor i det nordvestlige London. Her har vi også en stor og viktig salgsavdeling.

  Vårt kontor ligger kun 20 minutter med tog fra London sentrum, og det er gode forbindelser til resten av Storbritannia. Vi oppfordrer også til fleksibel arbeidstid, og mange av medarbeiderne jobber hjemmefra eller fra andre steder.

Hvorfor Elavon

Spennende og variert bransje

Heleid datterselskap av US Bank, kåret til et av verdens mest etiske selskaper*

Karriereutvikling; vi setter våre ansatte først.

Blant de 5 prefererte betalingsleverandørene globalt og en av de prefererte innløserne i Norge

Den norske salgsregionen dekker Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Baltikum.

Et vennlig arbeidsmiljø med kolleger fra forskjellige kulturer

Det sies at penger får verden til å gå rundt, vi sier at det er mennesker!

 

Storbritannia

Irland

Polen

Spania

Sikt høyere, gå lenger

Vi har karrieremuligheter som spenner over et vidt spekter av spesialiseringer.

 • Business Development
  • Business Development

   Profesjonelt salgsmiljø med kunder i alle de nordiske landene. Medarbeiderne har stor mulighet til å påvirke og styre sine daglige aktiviteter

   Lukke

 • Customer Service
  • Customer Service

   Spennende og variert jobb der du har ansvaret for kunder i alle de nordeuropeiske landene. Vi setter kundene våre først og bestreber oss på å gi best mulig kundeservice på tvers av landegrensene.

   Lukke

 • Marketing
  • Marketing

   Samarbeider tett med det europeiske markedsføringsteamet og andre forretningsenheter, mens vi hele tiden har lokalt fokus. Ansvarlig for all kommunikasjon og branding i Nordeuropa.

   Lukke

 • Project Management
  • Project Management

   Implementeringer av nye kunder og partnere. Samarbeider på tvers av landegrenser for å finne de beste og nye løsninger for våre kunder og partnere. Jobber tett med både Europa, USA og norske leverandører.

   Lukke

    

    

 • Product
  • Product

   Produkt jobber kontinuerlig med eksisterende produktportefølje, samt videreutvikling og innovasjon av nye løsninger. Produkt jobber på tvers av alle avdelinger for å sørge for optimale leveranser til våre kunder.

   Lukke

    

    

 • Human Resources, Payroll and Benefits
  • Human Resources, Payroll and Benefits

   Sørger for at Elavon alltid er oppdatert innenfor nytt lovverk og interne regler, gjennom samarbeid med alle lederne i Europa og USA. Ansetter og følger opp de ansatte i deres karriere i Elavon. Jobber kontinuerlig i tett samarbeid med lederne og de ansatte for å skape det beste arbeidsmiljøet.

   Lukke

    

    

Søk etter ledige stillinger

* source: Ethishpere 2016 World’s Most Ethical Companies http://worldsmostethicalcompanies.ethisphere.com/honorees/

back to top