The site you requested may not be relevant in your area.

country flag

Informasjonskapsler på www.elavon.no

Informasjonskapsler er filer som er lagret på din telefon, nettbrett eller datamaskin når du besøker et nettsted.

vi bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om hvordan du bruker Elavon nettsted, for eksempel sidene du besøker.

Godta alle informasjonskapsler

Preferanser for informasjonskapsler

Vi og våre partnere bruker teknologier som informasjonskapsler på nettstedet vårt for å forbedre din brukeropplevelse, tilpasse innhold og annonser og analysere trafikken vår. Klikk nedenfor for å samtykke til bruk av denne teknologien på nettstedet vårt. For ytterligere informasjon eller for å endre dine samtykkevalg når som helst - se vår retningslinjer for informasjonskapsler.

Innstillinger for informasjonskapsler

Vi bruker 2 typer informasjonskapsler. Du kan bruke dette verktøyet til å gi oss beskjed hvis du er glad for at vi bruker informasjonskapsler for ytelse/analyse.

1. Strengt nødvendige informasjonskapsler

Viktige informasjonskapsler muliggjør kjernefunksjonalitet som sidenavigering og tilgang til sikre områder. Nettstedet kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene; de kan bare deaktiveres ved å endre nettleserinnstillinger. Vennligst se vår retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon.

2. Informasjonskapsler for ytelse/analyse

Ytelse informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt ved å samle inn og rapportere informasjon om bruken av den (for eksempel hvilken av sidene våre som er mest besøkt).

Finn ut mer om informasjonskapsler på https://www.allaboutcookies.org