Kundesenter

Velkommen til vårt Kundesenter! Her finner du nyttig informasjon og guider for hvordan du håndterer kortbetalinger i virksomheten din.

Kundesenteret vårt er åpent for support 24/7, 365 dager i året. Elavon har internasjonale kunder og operatører over hele verden – også her i Norden. Vi tilpasser løsninger i takt med dine behov og stiller opp når du ønsker teknisk bistand.

Sett opp din Elavon-konto

Det er like enkelt å sette opp kontoen som det er å ta betalt. Du får tilgang til kontoinformasjon og online transaksjoner.

Elavon Connect Portal

Elavon Connect vil gi deg tilgang til nyttig informasjon, og gi deg muligheten til å ta bedre og mer informerte beslutninger. Det gjør at du lettere kan planlegge bedriftens fremtid. Få rask og enkel online tilgang til oppgjørsmeldinger, rapporter, kontostyringsverktøy, produktvarsler med mer.

Administrer kontoen din

Hvis du trenger å gjøre endringer på kontoen din, for eksempel endring av bankinformasjon eller registrert adresse, er alt du trenger å gjøre å fylle ut skjemaene som er oppført nedenfor og sende til e-postadressen som er oppgitt på skjemaet.

Kundenyheter

Hold deg oppdatert om bransjens nyheter, utviklingen innen teknologi og regelendringer.

Dokumenter

Her finner du våre brukerveiledninger og vilkår.

Ring oss gjerne – vi er her for å hjelpe deg

Kundeservice

+47 24 15 99 19 / brukersted@elavon.com

Man-fre 8:00 til 16:00

Sørg for å ha Merchant ID-nummeret (MID) klart når du ringer oss

Ta kontakt