The site you requested may not be relevant in your area.

country flag

Sammen blir vi bedre

Med betalingsløsning fra Elavon gir du kundene dine tilgang til alle internasjonale kort. Du trenger kun én avtale og ett oppgjør.

Styrk forholdet til kundene dine ved å tilby våre sikre og ledende betalingsløsninger. Som partner gir vi deg gode betingelser slik at du kan gi kundene dine en konkurransedyktig inntektsmodell. Du får alt samlet på én plattform. Vi hjelper deg med å ha full kontroll på alle deler av verdikjeden.

Vi er globale, noe som gjør at du lett kan ekspandere ut i verden. Våre løsninger egner seg for butikker, nettsider og omnichannels – med ett og samme oppgjør i Europa. Med våre løsninger får dine kunder daglig oppgjør og gunstige betingelser.

Elavon er bankuavhengige, håndterer over 180 valutaer og gjennomfører globale transaksjoner for over 1,3 millioner kunder. Kundene dine får tilgang til alle typer betalingstransaksjoner for Visa, Mastercard, UnionPay, JCB, American Express og Diners/Discover.

Bli partner. Vi sørger for at betalingene skjer enkelt, trygt og sømløst.

Egen partneransvarlig og døgnåpent kundesenter

Elavon tilbyr en rekke forskjellige partnermodeller. Uansett modell, så vil du som partner ha en dedikert og kunnskapsrik partneransvarlig hos oss.

Kundesenteret vårt er åpent 24/7, 365 dager i året. Siden vi har internasjonale kunder har vi operatører i mange land – også i Norden. 

 

Vil du bli partner?

partner.nordic@elavon.com

Våre partnere er banker, finansinstitusjoner, ISO-er, programvareleverandører og betalingsportaler over hele verden.

Banker og finansielle institusjoner

Elavon er foretrukket innløser for mange europeiske banker og finansinstitusjoner. Vi har solid bransjeerfaring og er gode på betalingsløsninger. Vi bygger gjerne en skreddersydd betalingsløsning som møter dine kundebehov og styrker omdømmet ditt.

Independent Sales Organisations (ISO)

Bli med i et fellesskap av ISO-partnere. Med smarte, sikre og multifunksjonelle betalingsløsninger designet for ISO-er kan du engasjere flere kunder og øke veksten. Elavon er en bransjeledende innløser, og vi har teknisk support som støtter betalinger i alle bransjer – i alle deler av verden.

Integrated Payments Solutions (IPS)

Lever gode betalingsopplevelser til kundene dine – uansett hvor og hvordan. Sammen finner vi den beste løsningen. 

Referral partners

Vil du hjelpe din organisasjon med å vokse? Elavons modell for referral partners er vinn-vinn for alle parter. Ta kontakt for mer informasjon om våre partnerprogrammer som sørger for globale perspektiver.