The site you requested may not be relevant in your area.

country flag
alt

Salg

8:00 – 16:00

(+47) 24 15 99 19

Bli oppringt av salg

*Nødvendig

Foretrukket kontaktmetode:
Velg hvordan du vil høre fra oss.
E-post
Telefon
SMS samtykke

Ditt personvern er viktig for oss. Ved å klikke på "Send" godtar du vilkårene våre og at du har lest vår cookie policy.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Salg

8:00 – 16:00

(+47) 24 15 99 19

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Salg

8:00 – 16:00

(+47) 24 15 99 19

Form Ends

Om oss

Elavon sørger for smidig håndtering av betalingstransaksjoner for bedrifter, verden over. Dette har vi drevet med i over 25 år. Vi har hjulpet mer enn 2 millioner kunder med å utvide forretningen sin, og vi er en ledende leverandør av innløsningstjenester i Norden og globalt.

Ta en titt på det vi gjør for en rekke ulike bedrifter og finn ut hva vår teknologi kan gjøre for deg.

Faster Payments. Your money, your way

Topp fem betalingsleverdører

Med mer enn 2 millioner kunder i over 30 land, er Elavon rangert blant de fem største og beste globale betalingsleverandørene i verden.

Image1

Datterselskap av U.S. Bank

Vi er et datterselskap av U.S. Bank. Banken er den femte største forretningsbanken i USA, og er rangert som et av verdens mest etiske selskaper.1

Image1

6 milliarder transaksjoner årlig

Elavon behandler mer enn fem milliarder transaksjoner til en verdi av nesten 450 milliarder dollar per år.

Image1

Bransjespesifikke betalingsløsninger

Vi jobber med en rekke bransjer og bedrifter og lager spesialiserte løsninger. Våre systemer er designet for å imøtekomme de unike behovene i din bransje. Innovasjon innen datasikkerhet og finansiell stabilitet er viktig for oss.

1 Ethisphere 2020 World's Most Ehtical companies - http://www.worldsmostethicalcompanies.com/honorees/

Ledelse

Jamie Walker Administrerende direktør, Elavon

Se mer

Utmerkelser

Elavon er anerkjent av bedrifter rundt om i verden som en ledende leverandør av betalingsløsninger. Vi leverer høy standard når det gjelder service og teknologi – til alle kunder.

2016 Bronze Stevie American Business Award for nye produkter / tjenester i e-handel

Stevie Awards hedrer en rekke verdensomspennende organisasjoner som gir positive bidrag til forretningslandskap. Elavon er anerkjent for sin kommersielle SDK-programvareløsning.

The 2016 Cornerstone OnDemand Rave Award for Transformational Talent Strategy

Cornerstone leverer Learning and Talent Management Systems til bedrifter over hele verden, og hedret oss i 2016 for vårt Talent Management System.

The 2016 CMA Contactless & Mobile City Initiative Award.

Elavon anerkjente bedrifter som jobber for å fremme aksept av kontaktløs og NFC-teknologi, og vant sin CMA-pris for 'Cork Cashes Out' -kampanjen, der korttransaksjoner i Cork økte med 2 %.

Top Industry Leader Award (Poland)

Elavon Polen vant den europeiske toppindustriens lederutmerkelse for tredobling av inntektene i Polen og innhenting av nesten 20 000 nye kunder.

2016 ISE North America Project of the Year Finalist

I 2016 anerkjente Årets priser for informasjonssikkerhet Elavons betydelige sikkerhetsutviklinger i implementeringen av SecurityON-programmet.

The 2017 TAG FinTech Award

Elavon mottok TAG FinTech-prisen for å oppnå resultater med talech ™ -løsningen i arbeidet med å drive FinTech-innovasjon fremover.

Global tilstedeværelse

Vi håndterer over fem milliarder transaksjoner hvert år for kunder over hele verden med en samlet verdi på over 450 milliarder dollar. Vi forstår hvor raskt betalingsbransjen endres og fokuserer på å holde våre partnere oppdatert med innovative, banebrytende løsninger som gir forbedrede kundeopplevelser og følger regelverket. Med betalingsløsning fra Elavon kan du gjennomføre transaksjoner over tre kontinenter. Utforsk vår globale tilstedeværelse her.

Kontorer

Vi har i dag kontorer i Europa og Nord-Amerika. For Norden har vi kontor i Oslo og Gøteborg. Vi jobber stadig med å åpne nye lokasjoner – fordi vi mener det er viktig med lokal tilstedeværelse.

Nordamerika

Atlanta

Denver

Knoxville

Minneapolis

San Francisco

Tampa

Toronto

Europa

Arklow

Dublin

Frankfurt

London

Madrid

Oslo 

Warsaw

Gøteborg