The site you requested may not be relevant in your area.

country flag
alt

Salg

8:00 – 16:00

+47 81 00 00 01


Hvis du er en eksisterende kunde, vennligst fyll ut dette
kontaktskjemaet

Bli oppringt av salg

*Nødvendig

Foretrukket kontaktmetode:
Velg hvordan du vil høre fra oss.
E-post
Telefon
SMS samtykke

Informasjonen din behandles i tråd med Elavons Personvernerklæring.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Salg

8:00 – 16:00

+47 81 00 00 01


Hvis du er en eksisterende kunde, vennligst fyll ut dette
kontaktskjemaet

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Salg

8:00 – 16:00

+47 81 00 00 01


Hvis du er en eksisterende kunde, vennligst fyll ut dette
kontaktskjemaet

Form Ends
Your Business

Dine ambisjoner – våre løsninger

Vi vet vekst krever hardt arbeid, ambisjoner og kompetanse. Du bør ha mest mulig tid til å fokusere på kjernevirksomheten din – det du gjør best. Med avtale på kortinnløsning fra Elavon kan du stole på at betalinger skjer enkelt.

Elavon sørger for sikre og sømløse transaksjoner for alle typer bedrifter. Vi håndterer daglig korttransaksjoner med Visa, Mastercard, JCB, UnionPay, Diners Club og American Express for over 1,3 millioner kunder verden over. Betalinger med Vipps, ApplePay, Samsung Pay, Fitbit Pay osv støtter vi også.

Små og mellomstore bedrifter

Trygg og enkel betaling er viktig – uansett størrelse på en bedrift. Vi i Elavon vil støtte vekstambisjonene dine. Våre rimelige og fleksible betalingsløsninger gjør at du enkelt kan ta betalt av kundene dine i de markedene du ønsker å være i.

Store bedrifter

Selv om du er en stor virksomhet, trenger ikke betalingsløsningene dine å være kompliserte. Elavon håndterer betalinger for globale bedrifter på tvers av markeder. La oss sørge for effektive og sømløse transaksjoner.

Velg den riktige betalingsløsningen for din bedrift

img1

 Online vekst

Klar for å gjøre forretninger online? Vi ønsker å finne riktig betalingsløsning sammen med deg. Vi tilbyr oppgjør i syv valutaer og sammen finner vi den beste betalingsløsningen for din bedrift, slik at det vil tilfredsstille dine kommersielle behov for kunder i hele  verden. 

img2

Skap vekst i din bedrift

Vi vil følge deg på veien når bedriften din vokser. Implementer betalingsløsninger som er designet for å skalere med deg, som fungerer på flere steder og lar deg administrere betalinger fra flere kanaler – fra ett sentralt punkt.  

img3

Det er lett å bytte leverandør

Kundene dine forventer enkel, trygg og sømløs betaling. Vi setter service, pålitelighet og sikkerhet først. Våre systemer sørger for at kundene dine alltid er i stand til å betale hvor som helst og når som helst.