Heading
Heading

Betalingsløsninger for kunder

Betaling med kort

Kundene dine kan motta alle former for betaling

Elavon tilbyr en totalløsning for kortbetaling, oppgjør og support. Med en løsning fra oss kan du motta betaling gjort med kreditt- og debetkort fra Visa®, JCB® og MasterCard®. Vi samarbeider med Diners Club, og videreformidler Diners Club-avtaler.

Fungerer overalt

Betalingsløsninger som dekker dine kunders behov

Elavons løsninger gjør det mulig å motta betaling med kort i alle relevante situasjoner: i butikk, på internett, via mobil, postordre eller telefonsalg.

Rapportering 

Full kontroll og oversikt over kundeforholdet

Ved å logge inn på nettløsningen iMerchantConnect, får kunden din tilgang til elektronisk oppgjørsmelding og detaljerte rapporter. iMerchantConnect er enkel å ta i bruk, og krever ikke installasjon av programvare.

www.merchantconnect.com

Kortsikkerhet

Beskytt dine kunder og deres kortdata.

Våre løsninger oppfyller alle krav til kortsikkerhet og er utformet etter PCI-sikkerhetsstandarden. Vårt sikkerhetsprogram sørger for at dine kunders kortinformasjon blir behandlet på en sikker og riktig måte. Det gir trygghet for deg og for kunden.

 

Service & Support

Vi tilbyr førsteklasses kundeservice

Elavon har tatt hånd om kunder i over 20 år. Våre erfarne medarbeidere er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med dine utfordringer. Vi tilbyr support på telefon fra brukerstedsservice, tekniske support og døgnåpen autorisasjonstelefon.