alt

Salg

8:00 – 16:00

+47 81 00 00 01


Hvis du er en eksisterende kunde, vennligst fyll ut dette
kontaktskjemaet

Bli oppringt av salg

*Nødvendig

Foretrukket kontaktmetode:
Velg hvordan du vil høre fra oss.
E-post
Telefon
SMS samtykke

Informasjonen din behandles i tråd med Elavons Personvernerklæring.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Salg

8:00 – 16:00

+47 81 00 00 01


Hvis du er en eksisterende kunde, vennligst fyll ut dette
kontaktskjemaet

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Salg

8:00 – 16:00

+47 81 00 00 01


Hvis du er en eksisterende kunde, vennligst fyll ut dette
kontaktskjemaet

Form Ends

The site you requested may not be relevant in your area.

country flag

Betalingstjenester for din bransje

Uansett hvor og hvordan din bedrift opererer bør du gjøre det enkelt for kundene dine å betale. Gi kundene dine en trygg og sømløs betalingsopplevelse slik at de gjerne handler av deg igjen.

Elavon har betalingssystemer for alle typer bedrifter, og mer enn 25 års internasjonal erfaring. For deg betyr dette trygge og skalerbare løsninger som kan holde tritt med utviklingen din – også på tvers av landegrenser.

Med alt på én plattform har du full kontroll og en strømlinjeformet rapportering. Vi sørger for sømløse og sikre betalinger, og gjør at du kan akseptere alle betalingskort. Vipps og betaling via mobil støtter vi også. Enkelt for kunden. Enkelt for deg.

Retail

Hvordan vil du at kjøpsopplevelsen hos deg skal være? Pass på at du tenker på selve betalingsløsningen også. Fra betaling i butikk til nett, sørger vi for at det er raskt og enkelt å handle av deg. Vi håndterer alle transaksjoner på en god måte.

Hotell

Enkel, trygg og sømløs betaling er med på å gi gjestene dine en god totalopplevelse. Vi forstår utfordringene i reise- og servicebransjen. Elavon har betalingssystemer som passer for deg og gjestene dine – fra innsjekk til utsjekk.

Restauranter

Hvilken type betaling kler spisestedet ditt? Enten du driver en gourmetrestaurant, food-truck eller bar er en enkel og sømløs betaling med på å gi gjestene din en god opplevelse hos deg. La oss håndtere transaksjonene.

Flyselskaper

I over 30 år har vi jobbet side om side med flyselskaper for å levere betalingsløsninger for kunder over hele verden. Vi kobler valuta og land så det er enkelt for deg å holde oversikt og operere i hele verden.

Ser du ikke din bransje?

Vi har betalingsløsninger for en rekke bransjer. Kontakt oss så finner vi ut hva vi kan gjøre for deg.

Kom i gang